slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11 slideshow 12 slideshow 13 slideshow 14 slideshow 15 slideshow 16 slideshow 17 slideshow 18 slideshow 19 slideshow 20 slideshow 21 slideshow 22 slideshow 23 slideshow 24 slideshow 25 slideshow 26

За Нас и нашите Контакти

ТЕХНО ЕЛЕКТРИК е водеща компания в системите за резервно електрозахранване с доказан опит, професионални умения и задълбочени познания в областта на изгражданто на цялостни решения по осигуряване на аварийно и непрекъсваемо токозахранване в офис сгради, бизнес сгради, телекомуникационни центрове, центрове за съхранение на данни, компютърни зали, инфраструктурни обекти, хотели, частни къщи и др.
Винаги в крак с иновациите, ние помагаме на своите клиенти да направят интелигентен избор сред многообразието от предложения, като трансформираме и най-сложните технологии в разбираеми и функционални решения.
ТЕХНО ЕЛЕКТРИК работи за успеха и развитието на бизнеса на нашите клиенти, съчетавайки най-новите постижения в системите за резервно електрозахранване с нашите професионални услуги.
ТЕХНО ЕЛЕКТРИК непрекъснато инвестира и подобрява компетентността на екипа от предпродажбени специалисти, опитни инженери, професионални мениджъри на проекти и отлични специалисти по поддръжка и обслужване.
ТЕХНО ЕЛЕКТРИК отлична репутация и солиден опит в изпълнението на редица проекти и постоянно доказва че е надежден и коректен партньор.
ТЕХНО ЕЛЕКТРИК е официален партньор и сервизен център на:
TECHOGEN - бензинови генератори за ток и дизелови генератори за ток;
Американската фирма EATON- Устроства за непрекъсвемо токозахранване ( UPS );
Италианската фирма AEC - Устройства за непрекъсваемо токозахранване ( UPS );
Испанската фирма INMESOL - дизелови генератори за ток;
Испанската фирма AYERBE - бензинови генератори за ток и дизелови генератори за ток;
Италианската фирма GREEN POWER - бензинови генератори за ток и дизелови генератори за ток;
Турската фирма AKSA - бензинови генератори за ток и дизелови генератори за ток;
Американската фирма S&C - Purewave UPS системи; Фото и Ветро генераторни системи.
Италианската фирма HITEMA- конвенционални, индустриални и прецизни (Free Cooling) климатични системи.

НАШАТА цел е, чрез внедряване на най-авангардните технологии, съобразени със спецификата и ограниченията на проекта, да предложим уникално, според нуждите ви, решение характеризиращо се с масимум комфорт и ефективност при експлоатацията на разумна цена.
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИ НА НЯКОЛКО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ, КОМБИНИРАМЕ ГИ СЪС СЕРТИФИЦИРАНИ СПЕЦИАЛИСТИ , ПРЕДОСТАВЯМЕ НАШИЯТ БЕЗПРИСТРАСТЕН ПОГЛЕД, ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ

Адрес: София, 1582, Цариградски комплекс 287
тел. 02 8890316
факс 02 8890316
e-mail: office@technoel.eu

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer